Brug ferien på at bygge et legehus

Brug ferien på at bygge et legehus

Dette indlæg er sponsoreret.

Som barn er der ikke noget bedre end at få en lille form for hule, hvor man kan gå hen og være sig selv eller tilbringe tid med legekammerater. Børn har en livlig fantasi, så de kan hurtigt transformere en lille hule om til et heldagseventyr, hvor de bruger hulen som udgangspunkt for legen. Hvis du gerne vil give dit barn en form for hule i baghaven er et legehus den optimale løsning. Samtidigt er det en sjov proces at lave et legehus fra bunden. 

Find den rette placering 

Bor du på en grund med store træer, kan det være svært at finde den rette placering til legehuset. Huset skal nemlig gerne gemmes lidt væk, så børnene føler, at det er deres hemmelige sted. Hvis du mangler plads på grunden bagerst i haven, fordi store træer står i vejen, er der heldigvis hjælp at hente. Du kan nemlig få fældet et eller flere træer til en god pris på følgende hjemmeside https://bygga.dk/traefaeldning/ . På hjemmesiden kan du læse mere om, hvordan du booker træfældning, og hvad du kan forvente. Men der er god grund til at søge professionel hjælp fremfor selv at begynde på træfældning. Det kan nemlig være forbundet med stor fare, hvis du ikke er rutineret til opgaven, og ydermere er det vigtigt at have det korrekte udstyr. Alt dette kan rutinerede og erfarne fagfolk hjælpe dig med. 

Find de rette materialer

Når du har overstået træfældningen, hvis dette er tilfældet for dig, kan du gå i gang med at finde materiale til dit legehus. Her kan du gå til dit lokale byggemarked og spørge om råd til det bedste træ, så legehuset kan klare alt slags vejr og holde længe. Derudover kan du spørge om vejledning i forhold til, hvordan du griber opgaven bedst an. Når du har skaffet det rigtige træ og det rette værktøj til opgaven, er det bare med at komme igang. Du kan med fordel spørge en god ven, nabo eller familie om hjælp, hvis opgaven virker uoverskuelig for dig alene. 

Kom igang med det sjove 

Når legehuset er færdigbygget, starter det sjove arbejde, som du kan klare i fællesskab med børnene. I skal nemlig bestemme, hvilken farve legehuset skal have, og her er det vigtigt at tage højde for, at I vælger en farve maling, som børnene kan lide, men også én, som I som voksne kan holde ud at kigge på i længden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*