Find det puslebord, der passer bedst til din familie

Find det puslebord, der passer bedst til din familie

Når man får et barn, skal der bruges mange timer ved puslebordet og det er derfor vigtigt, at i finder et puslebord der passer til jeres behov. Puslebordet skal i bruge i mange år, og derfor går det ikke hvis det ikke passer til jeres familie. Der findes rigtig mange pusleborde på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilket puslebord man skal vælge. Puslebordet skal både være funktionelt og flot, så i kan holde ud at se på det i lang tid.

Hos Little Happy finder du et udvalg af pusleborde, som kan passe til jeres behov. Det er for eksempel vigtigt at overveje, hvor meget plads i har til et puslebord, før i køber et der muligvis slet ikke kan være der, eller fylder for meget. Samtidig skal i også overveje, om der er meget forskel på højden af forældrene. Et puslebord skal passe så meget i højden til forældrene, at i ikke får ondt i ryggen når i pusler om jeres lille barn.

Der findes mange slags pusleborde

Der findes rigtig mange forskellige pusleborde, alt efter hvilke behov i har. Når i skal købe et puslebord, er det en god idé at lave en liste over de behov i har, og derefter undersøge hvilke pusleborde der kunne passe til jer. I skal blandt andet overveje hvor meget plads i har, hvor høje i er, hvor meget opbevaringsplads i har brug for ved puslepladsen og om i har brug for at puslepladsen nemt kan gemmes væk. Når først i har overvejet dette, er det bare at gå i gang med at vælge et puslebord, de 3 mest populære løsninger er:

  • Puslekommode – En puslekommode er meget populær, fordi den har rigtig meget opbevaringsplads. En puslekommode er ofte rigtig robust, fordi den har en størrelse der gør den ganske solid. I en puslekommode er der god plads til at opbevare alt hvad i skal bruge, når den lille skal have skiftet ble, uden det ser rodet ud. Alt hvad du opbevarer i puslekommoden, er gemt væk i skuffer.
  • Almindeligt puslebord – Hvis du ikke har det store behov for opbevaring, men alligevel har brug for et puslebord med lidt størrelse, så er et almindeligt puslebord det bedste valg. Et almindeligt puslebord vil ofte være lidt lettere i udtrykket, end en puslekommode er, og derfor virker det som et noget lettere møbel.
  • Væghængt puslebord – Hvis i ikke har meget plads at gøre godt med, og ofte har brug for at kunne gemme puslepladsen væk, så skal i vælge et væghængt puslebord. Det væghængte puslebord kan nemt klappes op, så det ikke fylder ret meget. Der er ofte hylder inde i det væghængte puslebord, så der stadig er plads til lidt opbevaring.

Husk en god puslepude

Lige meget hvilket puslebord du ender med, så er det vigtigt at købe en god puslepude. En puslepude gør det komfortabelt for barnet, når der skal skiftes ble og dermed mindsker du risikoen for en utilfreds baby. Når du skal vælge en puslepude, skal du igen huske, at du skal kunne holde ud at se på den i mange år. Dernæst skal du vælge en puslepude, der er nem at rengøre, enten ved at blive tørret over med en klud eller ved at betrækket kan tages af og kommes i vaskemaskinen. Find også gerne en puslepude med lidt høje kanter, så dit barn ligger sikkert og trygt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*